Terrasser

Få mere ud af haven med en træterrasse
Slut med ujævne fliser eller græsunderlag, og stole der synker når man sætter sig. Med en træterrasse kan du nyde solen og det gode vejr i haven på et solidt underlag. 

Kvalitet i højsædet
Når vi laver træterrasser, bruger vi de bedst mulige materialer, og sørger for at instruere dig grundigt i pleje af træet i fremtiden, så din terrasse holder så mange år som overhovedet muligt.
Vi kan hjælpe dig uanset om du allerede har en klar idé til hvordan din nye træterrasse skal se ud, eller er mere usikker på hvordan du ønsker dit slutresultat skal være.

Når vi laver træterrasser, bruger vi de bedst mulige materialer, og sørger for at instruere dig grundigt i pleje af træet i fremtiden, så din terrasse holder så mange år som overhovedet muligt. Vi kan hjælpe dig uanset om du allerede har en klar idé til hvordan din nye træterrasse skal se ud, eller er mere usikker på hvordan du ønsker dit slutresultat skal være.

Vores erfaring kommer dig som kunde til gode, da vi altid ser adskillige muligheder for dit projekt. Med os som professionel samarbejdspartner på dit træterrasse projekt, er du sikker på at have de bedst mulige forudsætninger for at vælge en træterrasse der gør dig  glad mange år fremover.

Anneks eller tilbygning

Et anneks eller en tilbygning tilpasset dine behov
Vi hjælper gerne med ideer om muligheden for en tilbygning eller et anneks, alt efter dit/jeres behov. Ofte ser man Annekser som fritstående, hvor en tilbygning sidder sammen med det eksisterende hus og har enten en indgang fra det eksisterende hus eller sin egen indgang udefra.

Lad os bygge dit nye anneks eller tilbygning
Uanset hvad dine ønsker til dit nye byggeri måtte være, kan vi hjælpe dig.

Vores erfaring spænder bredt, og i dialogen om dit projekt har vi helt sikkert et indspark der kan give dig i dit projekt der opfylder alle dine ønsker og behov.

Før vi giver et tilbud på din opgave, kommer vi personligt ud og besigtiger opgaven. På denne måde er vi sikre på at give et tilbud vi er helt sikre på at kunne overholde. Derudover kan vi allerede her få startet en god dialog, så vi er helt sikre på at vi rammer rigtigt ift. dine drømme og ønsker.

Tagterrasser

Tagterrasse tilpasset dine behov
Nyd udsigten fra toppen med en lækker ny tagterrasse i træ. Hos EF Entreprise tilbyder vi opførelse af tagterrasser med fokus på kvalitet og æstetik. For os er det vigtigt, at kunden bliver tilfreds med resultatet, hvorfor vi altid planlægger nøje med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Uanset om du skal bruge hjælp som boligforening, virksomhed, privat eller andet står vi gerne til rådighed. Kontakt os for et gratis tilbud.

Udnyt den ekstra plads
Med en tagterrasse får du flere m2 du kan bruge til eks. at afholde fredagsbar, fester eller andre arrangementer – og ovenikøbet med en nydelig udsigt. Er du i tvivl om vi kan hjælpe med dit projekt, kan du altid tage fat i os. For os er ingen opgave for stor eller for lille.

Renovering

Forny din bolig
Står du med en god ide til en renovering af din lejlighed, hus eller kontor, så kontakt os så kommer vi gerne og kigger på det sammen med dig, finder løsninger og muligheder.

Vi står gerne for hele entreprisen så alt er under samme ”tag” og du ikke behøves at have kontakt med flere faggrupper og koordinere og lave tidsplaner m.m. Vi har samarbejde med alle faggrupper, så hvis det er nye radiatorer, nyt badeværelse, nyt el, nyt køkken eller en tur med spartel, filt og maling, så klarer vi også det.

Skillevægge

Lav din egen rumfordeling
Med skillevægge er mulighederne mange, skal vi tilføje et børneværelse i din stue med tilhørende dør? – Mangler i et kontor, gæsteværelse el.lign. så kan vi lave ruminddelingen til dig efter dine behov og ønsker, vi kommer med vores råd og ekspertise til at kigge på løsninger.

Vi klarer opgaven fra a-z, hvis du selv ønsker at prøve kræfter med at spartle, filte og male så er det også muligt.

Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer
Trænger dit hus eller lejlighed til nye vinduer grundet skader, råd eller blot en udskiftning grundet det æstetiske, så kommer vi gerne forbi med et uforpligtende tilbud.

Vi får målt op og bestilt dine døre og vinduer – vi tilføjer dine valg om hvilke greb, farve og evt. glastype du ønsker.

OBS. Levering af døre og vinduer er der i øjeblikket lang ventetid på, så få kontaktet os så vi kan komme med et uforpligtende tilbud.